Nieuws

 

Met Het Mysterie van de Melkrobots hopen we de kloof tussen stedeling en plattelander waar deze bestaat te helpen dichten – op een positieve toon. Reguliere en speciale vertoningen schijnen een licht op de agrarische wereld, vanuit diverse invalshoeken; de film kan als vertrekpunt dienen om aansluitend een discussies of themagesprek te voeren.

Deze documentaire is nu te zien in diverse (film)theaters door Nederland. Check hier waar en wanneer de film bij jou in de buurt wordt vertoond:

Het Mysterie van de Melkrobots is ook online te zien via Picl.

Stef Freriks – energetisch specialist – biedt ‘praktische oplossingen om mens, bedrijf en organisatie weer in balans te krijgen’. Stefs cursus Energetisch Management is een groot succes onder boeren die hem in grote getale weten te vinden.

Maria van Genugten werkt als sociaal psychiatrisch verpleegkundige in de geestelijke gezondheidszorg en heeft zich gespecialiseerd in de specifieke problemen van agrariërs.

Zelf een speciale vertoning organiseren? Informeer ernaar bij uw lokale filmtheater of stuur een mail aan info@periscoopfilm.nl.13 December 2017