Internationale festivalselecties & nominaties

Na de wereldpremières op het IDFA 2020, nu ook internationale premières en nominaties!

Skies above Hebron zit in de Panorama competitie van DOK.fest München (5-16 mei) en is later dit jaar te zien op het Biografilm Festival (1-14 juni).

Na het winnen van de prijs voor Beste Documentaire op het Limburg Festival is Here we move, here we groove ook geselecteerd op het Movies that Matter festival (16-25 april) en genomineerd voor de Dutch Movies Matter Award, de internationale premiere is op het International Filmfestival Moskou (22-29 april) en de film is daarna te zien in de competitie van DOK.fest München (5-16 mei) en GoEast (20-26 april).

De internationale première van Sheltered (Dierbaren) vindt plaats op het gerenommeerde internationale filmfestival Visions du Reel in Nyon (16-24 april) en is geselecteerd op Docaviv – the Tel Aviv International Documentary Film Festival.

Na de prijs voor KersVers’ Beste Nederlandse Film op het Internationale Film Festival Assen (IFA), wordt de korte film Birdland ook vertoond als onderdeel van het Movies hat Matter Festival-evenement ‘De Missie van de Nieuwe Maker’ op 16 april én zijn we geselecteerd op het GoShort (8-22 april).