HOLLYWOOD VAN HET ZUIDEN

Eén van de grootste studio’s van Nederland is onlangs gebouwd in Eindhoven. De oude hallen van Philips zijn omgetoverd tot een ware studio van meer dan 900 m² aan studio en meer dan 1000 m² ruimte voor uitbreiding. Momenteel wordt de speelfilm POOR BOY van regisseur Ramón Gieling en producent Doxy opgenomen met als main cast Johan Heldenbergh, Thekla Reuten en Hannah Hoekstra. Een professionele studio is uniek voor de regio maar de filmindustrie in Eindhoven is snel aan het groeien!
De studio op Strijp-S werd onder andere geïnitieerd en gefinancierd door DOXY FilmsMicrolab en Bazelmans AV in samenwerking met ASO Productions in Eindhoven en steun van lokale investeerders. De studio is tijdelijk gebouwd en ingericht voor de speelfilm maar met de hoop dat een werkbare studio in Eindhoven behouden kan blijven. Daarvoor is steun, visie en initiatief nodig vanuit de regio en daarbuiten.
Voor meer informatie neem contact op met Sylvia Baan email adres: sylvia.baan@doxy.nl of bel Doxy Films op 0204222607.

POOR BOY komt tot stand met steun van het Nederlands Filmfonds, Netherlands Film Production Incentive, Brabant C Fonds, Gemeente ‘s-Hertogenbosch, Abraham Tuschinski Fonds en het Eindhovens Cultuurfonds.

POOR BOY wordt in de bioscoop uitgebracht in september 2020 door Paradiso Filmed Entertainment Nederland