Poor Boy (2020)
Regisseur
Ramón Gieling
(financieel)partner
Nederlands Filmfonds
Brabant C Fonds
Gemeente 's Hertogenbosch

Synopsis

Regisseur Boy Talma maakt na 7 jaar weer een film, met de mythologische figuur en womanizer Sisyphus als hedendaagse hoofdpersoon en de schilderijen van Jeroen Bosch als magische achtergrond. Vlak voor aanvang verneemt Boy dat hij nog 9 maanden te leven heeft. Hij besluit het vonnis geheim te houden, maar zijn leven en de muziek en dansscènes die hij bedenkt voor zijn film beginnen als een hallucinatie samen te vloeien. Zo vindt Boy een laatste toevluchtsoord in zijn verbeelding, maar ook in een bijzondere vriendschap met de eenzame, 14-jarige Virginia. Met haar maakt hij een laatste, rebelse reis, die zich voltrekt in een roller coaster van bijzondere ontmoetingen. Alleen in zijn verbeelding voltooit Boy zijn film; op het eindfeest is hij tegen middernacht de enige die moet blijven. Zonder dat hij het weet, begeleidden alle personages hem naar het einde.

Speelfilm

Paradijs

Een filmisch portret van een 17-jarige jongen die opgescheept zit met zijn jonge zoontje, nog voordat hij goed en wel aan het ‘echte’ leven is begonnen. 

Poor Boy (2020)

Als Boy Talma na zeven jaar in Amerika terugkeert naar zijn geboortestad Den Bosch en zijn nieuwe film wil situeren tegen de achtergrond van de schilderijen van Jeroen…

Vul hieronder je gegevens in

we nemen zo snel mogelijk contact met je op!