Eerste aflevering podcast De Leegte nu te beluisteren!

In de podcast De Leegte onderzoekt filmmaker Marc Schmidt – filmmaker van o.a. ‘De regels van Matthijs’ – het gevoel van (innerlijke) leegte. Iets waar zijn vader zijn hele leven mee worstelde. Wat is dit gevoel van leegte en hoe kan je daarmee omgaan? In deze aflevering gaat Marc in gesprek met Daphne, Lonneke en Irene van het platform Proud2Bme en bespreken zij hoe het gevoel van leegte en eetstoornissen met elkaar in relatie staan.

Deze aflevering is te beluisteren via het Youtube account van Proud2Bme.

Naast deze podcastserie doet Marc ook research voor een documentaire over het gevoel van leegte. Hiervoor is hij op zoek naar mensen die hun ervaringen met leegte, in welke vorm dan ook, met ons willen delen. Ken je het gevoel van leegte? En zou je jouw verhaal aan ons willen vertellen? Reageer gerust onder deze video, op Proud2Bme.nl of stuur een mail naar deleegte@doxy.nl

Proud2Bme.nl is een online community en dé hulpwebsite voor iedereen met een eetstoornis, eetprobleem, negatief zelfbeeld en alles wat daarbij kan komen kijken. Kom op een veilige, anonieme en laagdrempelige manier in contact met ervaringsdeskundigen, lotgenoten en professionals.